Kørekort til bil

Kategori B


Kørekort til bil / Kategori B

Teoriundervisning

Teoriundervisningen inkluderer teoriprøvebog og teoriundervisning på igangværende hold, til teoriprøven er bestået. Du skal følge teoriundervisningen èn gang om ugen i 8 uger, og hver teoriaften varer ca. 3 timer. På teorikurset får du nogle tests i teoriprøver, som minder om Politiets teoriprøver.

Første teoriaften

Når vi har hilst på hinanden, fået en sodavand og lidt kage, så udfylder vi papirer og du får udleveret undervisningsmaterialer, og en lektion om det kørekort forløb du skal igennem. Vi går også i gang med lektioner om bilens udstyr. Det er bedst hvis du har din lægeerklæring med til første eller anden teoriaften. En lægeerklæring bestiller du selv ved din egen læge, og den koster ca. kr. 5oo.-

Førstehjælpskursus til kørekort

For at bestille teoriprøve skal du endvidere have gennemført et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus, disse kurser koster mange steder ca. kr. 650.- Jeg har tilknyttet en instruktør, som kommer på køreskolen og afholder kurset til en elev pris på kr. 575,-

Manøvrebane

Kaldes også kravlegården. Her skal du efter grundig vejledning, lære at køre en bil, og selv lave forskellige manøvrer på et lukket område. I vil være 3 elever afsted ad gangen i en varighed af ca. 4 timer.

Teoriprøven

Når du har gennemført teoriundervisningen, og vi sammen føler, at du er klar, så bestiller vi en teoriprøve hos Politiet til dig. Det foregår i Randers eller Grenå. Her er lægeerklæring og førstehjælpskurset vigtigt at have gennemført, for ellers kan du ikke komme til prøve.

Hvis du har lyst til at se, hvordan en teoriprøve foregår, så kan du prøve et af disse link:
trafiktesten.dk, https://beståteori.dk

Kørsel på vej

Man skal have mindst 16 lektioner på almindelig vej. Teorien og de praktiske øvelser på vejen følges ad i sværhedsgrad, sådan at hele undervisningsforløbet, går fra lettere til sværere øvelser. Er de lovpligtige 16 kørelektioner ikke nok til, at vi sammen føler du er klar til køreprøven, så må du tilkøbe ekstra kørelektioner.

Gratis prøvetime

Den første teoriaften er uforpligtende, så du har mulighed for at vurdere undervisningen, og få svar på de spørgsmål du måtte have, før du beslutter dig, for valg af køreskole. Man kan altid skifte kørelærer, også midt i forløbet. I det tilfælde opgøres efter handelsbetingelserne, og et eventuelt restbeløb udbetales til eleven. Nyt teorihold startes op cirka hver 8. uge. Man skal ifølge loven deltage i alle lektioner, dog må man have et fravær til teori (4x45min), og så kan man tage den pågældende teori i selvstudie efter aftale med kørelæreren. Kan man ikke undgå flere afbrydelser af forløbet, kan man komme med på næste holdstart.

Priser | Kategori B | Kørekort til bil

 • Teori undervisning – 29 lektioner –                    3300 kr.
 • Manøvrebane – 4 lektioner –                              1.850 kr.
 • Øvelseskørsel – 16 lektioner –                            8.800 kr.
 • Køreteknisk anlæg – 4 lektioner –                       1.850 kr.
 • 3 mdr. Online teori (værdi 300 kr.) –                         0 kr.
 • Undervisningsmateriale (værdi 499 kr.) –                0 kr.

Samlet lovpakke pris          15.800 kr.

(se yderligere udgifter nedenfor)

Andre udgifter | Kategori B | Kørekort til bil

 • Bil til prøve + kørelektion inden prøven                1.350 kr.
 • Læge erklæring                                                   ca. 500 kr.
 • Pasfoto                                                                 ca. 125 kr.
 • Prøvegebyr  (Færdselsstyrelsen)                           1.000 kr.
 • Førstehjælp                                                                575 kr.
 • Evt. ekstra køretimer                                              á 550 kr.
 • Udeblivelse (eller afbud mindre end 12 timer før) fra kørelektion faktureres pr. lektion.                             550 kr.

Betaling

 • 1. rate på kr. 8.000,- sendes på faktura omkring 2. teori aften.
 • Restbeløbet betales inden køreprøven.

Praktisk info
Ole D Køreskole
CVR Nr: 35286500
Reg nr. 9388 Kontonr. 0001524615

Køreteknisk kursus

Inden den praktiske prøve, skal du gennemgå et kursus i køreteknik. Det er noget mange ser frem til, som noget spændende og sjovt, da man på en lukket bane, skal erfare hvordan bilen reagerer på både tør og glat vej. Du skal gennemføre undvigemanøvrer, køreteknik, bremseteknik og glatføreteknik ved udskridninger. Se KTA film https://m.youtube.com/watch?v=O4aHzvOYBH0

Køreprøven (Den praktiske prøve)

Den praktiske prøve kan først bestilles, når teoriprøven er bestået og vi er færdige med undervisningen i den obligatoriske lovpakke. Kørslen foregår med en motorsagkyndig fra Politiet på passagersædet. Men du kører i min bil, som du har kørt gennem hele forløbet, så det giver lidt tryghed, at du kender bilen. Leje af bil koster kr. 800,-

ole d køreskole

Industrivej 14,
8963 Auning
CVR: 35286500
ole@oledkoreskole.dk
+ 45 31 44 80 12

Find os