Om

Lær din kørelærer at kende


Hvem er Ole D Køreskole?

Om mig
Jeg hedder Ole Danielsen, er 49 år og opvokset i Auning og Pindstrup. I dag bor jeg i Auning sammen med min familie, hvor vi nyder den lille by, og området med den flotte natur.

Jeg har i mange år spillet håndbold og fodbold, men har nu pga. alderen slået mig på cykling i stedet for.

Brancheskift
Jeg har tidligere arbejdet som sælger i tøjbranchen og kørt land og rige rundt i 20 år, så det er da blevet til omkring 1,2 millioner kilometer på landevejen gennem årene.

Nu skulle der prøves noget andet, og jeg har ofte tænkt på at blive kørelærer, derfor opsagde jeg mit job i marts 2019, og begyndte den seje kamp med først, at erhverve mig alle kørekort kategorierne, og dernæst en pædagogisk grunduddannelse i voksen undervisning.

Efter 8 måneders uddannelse hos AKI Kørelærer Institut i Århus, diverse eksamener og hårdt bogligt slid, er jeg nu uddannet kørelærer til kategori B.

Ole D Køreskole

I min køreskole ligger jeg vægt på, at undervisningen foregår på en seriøs baggrund, hvor vi følger Rigspolitiets Retningslinjer for undervisningen, så eleverne er garanteret den lovpligtige læring, som alle kørelærer skal overholde.

Men vi skal også huske at hygge os og have det sjovt, og det skal være en god oplevelse, at tage kørekort ved mig, derfor vil der altid være lidt snacks og drikkevarer til hver teoriaften.

Motorvejskørslen laver vi til en socialtur til Tyskland, det plejer at være super sjovt og lærerigt, da alle kan drage gode erfaringer, også når de andre kører bilen.

Skolevognen
Du kommer til at køre i en Audi Q5, hvor du sidder behageligt højt, og har et godt overblik over trafikken. Bilen har en god størrelse, som føles sikker at øve sig i.

Målet
Mit vigtigste mål er, at eleven er godt forberedt, når han/hun skal til teoriprøve og senere til den praktiske prøve, og at de har erhvervet sig de bedste forudsætninger for, at blive en hensynsfuld, ansvarsbevidst og frem for alt, en sikker bilist.

ole d køreskole

Industrivej 14,
8963 Auning
CVR: 35286500
ole@oledkoreskole.dk
+ 45 31 44 80 12

Find os